Countdown...

Om 22 dagar är det husleverans och förarbetet är igång för fullt! I LIKE!

Senast igår var vi en sväng till tomten och kika och mycket riktigt så var armeringsjärnet på plats och förberett för carport som markertreprenören informerat om på telefon. Dock skulle det hinnas gjutas var tanken MEN p.g.a. vädret har det inte varit möjligt. Förhoppningsvis drar det igång nästa vecka..för att sedan börja torkningsprocessen som brukar pågå under 45 dagar ca (av vad jag läst). Sen är det mycket annat som påverkar, typ vattenmängd i blandningen, tjocklek, årstid etc. så länge betongplattan kan andas så är det bara att bygga upp väggarna. 

 
En trevlig nyhet är att det är förberett för fiber om jag uppfatta markertreprenören rätt. Hoppas hoppas. Då slipper man marknät, koppar och dyra abonnemangskostnader. Fiber är framtiden så det är en bra investering trots anslutningsavgiften och ökar marknadsvärdet!

Första stora räkningen hittade hem till oss i fredags förresten, för markarbetet. Det är inte alltid man har såna utgifter. Även elanslutningsavgiften har vi fått hem men i jämförelse med marken är det knappt nåt :P

Nä, nu är kl 02.07 och jag börjar bli trött. Lite deppad över att EM snart är över men imorgon skall vi alla hemma heja på ISLAND!

/Jhonny