Köket

   Vi sitter och kollar lite på inspobilder för köket. Själva köket i stort är ju redan ritat och klart med en köksarkitekt från Fiskarhedenvillan. 
   Men det där med kakel eller mosaik eller hel väggplatta osv osv är ju ett himla gissel. 

   Jag lutar mer åt mosaik med lite liv i då bänkskivan är blanksvart med lite glitter i. Att då ha helt svarta väggar känns som att det blir lite kaka på kaka. 
   Eller vad tror ni? Skåpen och väggarna, utöver där det ska vara kakel/mosaik/osv, kommer vara vita. 
   När huset byggs kommer vi att ha vita vitvaror helt och hållet pga att de var billigast. Men drömköket som vi egentligen fastnat för är med svarta vitvaror, eller möjligen rostfritt. Så man tänker ju lite framåt också att det ska passa sen när vi väl tar tag i att byta ut vitvarorna. 

   Så här kommer vårt kök se ut i stora drag. Detta är första förslaget från arkitekten. Sen dess har vi ändrat lite handtag och bytt ut nåt skåp mot lådor osv men i stort kommer det se ut så här. 

Sett från "vardagsrummet". Dörren till vänster är vårt sovrum och bakom kyl/frys är vårt badrum. 

Ståendes med kyl/frys i ryggen. Vardagsrummet till höger och rakt fram den fina utsikten över naturområdet. Där utanför är även större delen av tomten.

Vardagsrummet till vänster och tomten i ryggen. Vårt sovrum innanför dörren till vänster. 

Lite olika förslag på material till väggarna i köket. Själv gillar jag nog den högst upp till vänster bäst... 

   En annan sak att bestämma är ju även hur mkt av väggen som ska kaklas. Bara upp till skåpen eller runt fönstrena med? 
   Tror det senare blir snyggast men då kommer nästa fråga - hur avslutar man det på ett snyggt sätt på väggen där bardisken är? 

   Hmm, mycket som ska funderas på... 
Vad säger ni?

//Sophie 
#1 - - Carina:

Hm tycker de dom har kaklat ser bra ut,avslutning å höjd! Ditt val å den under fastnade jag för. Ja mycke att besluta.... Lycka till 😍

#2 - - villasanta.blogg.se:

Kök måste vara de värsta att bestämma i hela denna husresan. Det finns så mycket detaljer att ta hänsyn till och självklart ska allt klaffa. lycka till!

Svar: Ja det är en massa att tänka på och få ihop. Man vill ju få det perfekt från början också så man inte går och stör sig på något sen haha
Det här är vi!

#3 - - Caroline:

Vi har mosaiken längst upp till höger och det är verkligen fint! Vi flyttade in till påsk och fått mycket beröm för detta.
Lycka till med byggandet!