Fönstershoppat

I går hade Jhonnys föräldrar barnen så vi kunde åka runt i olika affärer och kolla saker till huset. Guld värt! 

Nu har vi bestämt golv till alla rum och hittat lite alternativ till fondvägg till barnens rum. Tapeter är iofs inte prio ett utan något som vi kommer kolla mer på och bestämma längre fram.
Vi har bestämt oss för ett badkar till vårt badrum. Det blir detta som jag fastnade så för:


Ett svart Noro old England badkar med kromade tassar. 
Vi bestämde oss även för kommod och spegel till lilla badrummet. Även det Noro:


Lagom brett och lagom mycket förvaring för det lilla badrummet. Det badrummet är tänkt mer som ett "gästbadrum" eller så. Där kommer även duschen att vara så vi kollade på lite duschväggar och fastnade för dessa som är delvis frostade:


Vi har dock inte bestämt oss helt för rundade eller raka dörrar än... Rundade tar upp mindre yta i badrummet vilket är positivt då badrummet inte är så stort. Men då är det även gränsfall trångt inne i duschen. Vilket blir bra mkt bättre  med raka dörrar.. 
Tåls att tänka på med andra ord. 

Golv ja det blir de som vi tagit upp här tidigare, Tarkett heritage vintage OAK longboard (tror jag de heter). Samma golv i alla öppna ytor. I barnens rum blir det också ett Tarkett men i vitt/vitlaserat. Ljust och fräsch men med trä som syns igenom. 
I barnens rum valde vi det ljuddämpande soundlogica alternativet. 
I vårt sovrum har vi fastnat för ett äkta trägolv i mörk ek. Vi verkar ha nåt för ek helt klart haha. 

Badrums kakel blir standardalternativet från Kakelbutiken som Fiskarhedenvillan har samarbete med. Även klinkers blir standard i lilla badrummet men vi kommer göra ett tillval på lite större klinkers till vårt sovrum är tanken. Får se hur mkt extra det kostar.. 

Vi hann även med en sväng bland braskaminer men det är ett framtida projekt så inget som bestämdes igår. 

Känns som att vi har en lite tydligare bild nu för hur det kommer att bli. En sak vi inte ens kommit i närheten av att bestämma än är dock kakel till köket... Vilket gissel... Standardalternativet är absolut inget vi vill ha så det blir till att leta annat alternativ.  

// Sophie 
Visa fler inlägg