Siktet inställt på v47

Preliminärt bokat in slutbesiktning till vecka 47! Preliminärt ännu eftersom vår KA inte behagar svara på om han kan då eller ej...
Men kommunen har i alla fall sagt okej och bokat in det!
Så nu gäller det att allting klaffar och att alla hantverkare jobbar på så som dem sagt. Plus att vi själva hinner med allt det andra som ska ordnas innan och efter att de har gjort sina olika delar.

Planeringen som den ser ut just nu:
Vecka 40: VVS kommer in och gör sitt. Vi ska sätta upp skjutdörren mellan vårt sovrum och stora badrummet.
Vecka 41: Elektrikern kommer in och gör sitt. Vi jobbar på med innertak och väggar så fort han är klar i ett rum. Fokus på badrummen och köket först.
Vecka 42: Elektrikern ska bli klar. Vi kör vidare med tak och väggar. Börjar lägga golv i först köket och sedan resten av huset. Denna vecka hoppas vi även att plattsättaren kommer in och börjar med sitt.
Vecka 43: Leverans av köket! Dags att montera det och sen få fläkten besiktad och godkänd.
Vecka 44-47: Jobbar järnet med tak och väggar, lägga golv och salningar runt alla fönster. Ta emot och få luftvärmepumpen installerad och besiktad.
Slutligen få huset slutbesiktat och påbörja inflytt!

Vi kommer antagligen (högst troligast) att ha en hel del jobb kvar efter slutbesiktningen men det är helt okej och något vi räknat med sen start. Måla, tapetsera osv kommer få ske pö om pö efter inflytt. Dock vill vi få barnens sovrum helt klart innan.

Så ja det är tidsplanen som det ser ut just nu. Vi får hoppas att den håller!
Vi har kvar vår lght till 8e december och innan dess måste vi ju för tusan hinna klart!

Idag kom vi iväg och köpte golv till vårt sovrum.
Grått, fiskbensmönstrat ekgolv. Ja okej laminat men ändå. Löjligt nöjd haha. Jhonny något mer tveksam men när allt är klart med säng osv på plats blir nog han också nöjd.
Min pappa som ska hjälpa till oerhört mkt nu i bygget satte i halsen innan jag förklarade att det kom färdigt i hela längder haha.

Vi har även gått runt och ritat ut och lämnat lappar till vvs och elektriker om var och vad för tvättställ osv vi kommer ha. Och vart vi vill ha uttag för taklampor osv.

Nu ska vi stänga av hjärnorna för dagen och jäsa i soffan resten av kvällen.

/Sophie