Åtagande 3 snart klar!

Nu går det undan!

Idag runt 15-tiden var jag och hämta skyliften som vi hyrt över helgen. Under 2000 spänn, tycker jag är super! 
Det var lättare att styra än vad jag kunde ana. Väldigt häftigt var det också. Tanken är att måla klart nock på alla sidor då det är svårast att nå med stege under tiden resten målar allt annat som är kvar så man har en hel förstastrykning.

 
Lyckades bli klar med 3 sidor och fjärde skall påbörjas imorgon! Jättetaggad och hoppas vädret håller i sig. Sedan är tanken att börja med andra strykningen på nock. Blir en låååååång dag. 
 
 
Invändigt så går det fort. Enligt byggledaren så har de typ 3-5 arbetsdagar kvar. Plötstligt känns allt så nära. Gipsskivorna börjar komma på plats även på andra änden av huset. 

Vi är fortfarande lite osäkra på hur mycket om skall vara gjort innan kakel/klinkers-entreprenaden tar och gör sitt men väntar på svar. 
Så fort eller strax innan snickarna är klara så måste vi träffa elektrikern för att gå igenom vart vi tänkt oss dra el etc. När han gjort sitt kan lösullsisoleringen göras. Mer om allt det snart.

Det tar på energin och kraft att hålla på direkt efter jobb och förstår alla andra husbloggare som pausar ifrån bloggen p.g.a. det MEN skall försöka uppdatera kontinuerligt.
 
Ett tips. Glöm inte skicka in en påskriven offert till köksansvarig på FHV så fort ni bestämt er att köra på den. I vårt fall så har vi inte gjort det och därför kunde vi inte avropa köket. Vi kommer att skicka vår imorgon bitti! Slarvigt av oss..
 
 

/J