Dag 25

Nu är det helg!

Idag var vi iväg till bygget och det går framåt!


Nu är framsidan helt täckt! Nu är det endast baksidan kvar som är påbörjad! Förutom det så är de stora dörrfönstren på plats på baksidan. Kommer se mycket bättre ut när ställningen är borta.

 
Så fort det utvändiga är klart kommer jag fixa fram ett mindre bildspel av något slag för att visa från start till klart!

Nästa vecka är det dags för vecka 6 av 10!

Trevlig helg!
#1 - - Anonym:

Så kul å följa er... inspirerades av era fönster på baksidan. Så kommer göra likadant 😉.. har ni valt den bredare panelen?? Bomba med bilder.e så kul
Mvh isabelle

Svar: Vad kul! Ja vi är väldigt nöjda med hur vi gjorde med fönstren! Enda ner till golv och satte utgången som dubbeldörr i mitten istället för en enkel dörr på ena sidan liksom. Japp vi tog den bredare panelen 👍
Det här är vi!

#2 - - Anonym:

Så kul att följa! Vi är ev i startgroparna att bygga. då vi tingat en tomt i kil och mest intresserade av fiskarhedenvillan. Men vart börjar man är det hos banken? Krävs 15% av byggkreditivet som kontantinsats lr kan man jobba in det på nåt sätt genom att göra vissa bitar själv?

Svar: Hej! Till själva kreditivet har man ingen kontantinsats utan det är till senare när kreditivet omvandlas till huslån. Första steget är absolut banken! Detta både för att veta er budget för hur mkt ni kan bygga för men även för att ordna allt med lagfart och lantmäteriet osv som man måste ha till tomten innan man ens kan söka bygglov.
Det här är vi!