Dag 22

Hej!

Igår var vi iväg till bygget igen för att se hur mycket som gjorts på 2 dagar.
Vi försöker vara där 2 gånger i veckan vilket så småningom lär bli fler. Under tiden njuter vi av se huset växa fram.

Under dessa dagar har snickarna satt upp halvmånefönstren, fortsatt med panelen och snickarglädje på nock på framsidan. Snickarglädjen är en detalj vi missat och bestämde oss att ta bort den eftersom det inte såg bra ut...
Mejlade byggledaren om det och fick svaret att de skulle ta bort den.


Passade på att fråga om de ligger i fas med deras deras planering och fick reda på att de kommer vara klara runt vecka 40 vilket betyder att det är typ 5 veckor kvar tills det börjar bli dags för vår del MEN först skall ju elektrikern in och göra sitt efter att vi planerat vart vi vill ha uttag, spottar etc. Mer om det när det är aktuellt.

Under tiden gör vi allt för att hitta tips etc. inför åtagande 4. På kvällarna sitter vi bl.a. och plöjer igenom gamla och nya avsnitt av Äntligen hemma, bygglov etc. Martin Timell tycker inte om laminatgolv...vi delar inte samma åsikt :)

Väntar fortfarande på offert från Kakelbutiken men det verkar vara väldigt svårt att få fram. De vet våra val av klinkers men det som tar tid är att få fram en offert för själva arbetet i och med önskemålet för 60x60 plattor på 3 väggar. Man kan tycka att det borde finnas nån form av schablonpris att gå efter men funkar nog inte så.


/J
Visa fler inlägg