Altanbygge dag 11 och lite annat

   I lördags var det dag 11 med bygge av trallen/trappan. Planen var att få klart trappan och allt runt del 1 men regnet satte stopp för den planen. Så vi tog och invigde altanen med lite kräftskiva istället tillsammans med Jhonnys föräldrar samt lillebror och hans fru.  

   Tyvärr kunde vi ju inte sitta på altanen då pga vädret men haha... 

   Vi kunde iaf sitta där ute och inta kaffet efteråt sen 👍


   Igår åkte mina föräldrar hem till Stockholm igen. Tusen tack för all hjälp denna vecka! Det spöregnade och var tråkväder hela dagen. Lyckades precis bara få ut familjen på en skogspromenad mellan två skurar. 
   I övrigt gjorde vi inte många knop igår. Alla var nog rätt trötta efter veckan. 

   Idag däremot har det varit sol och fint så vi packade en liten picknick och drog ut i skogen i jakt på kantareller och blåbär. 

   Efter en mindre bilfärd hittade vi en lovande skog och gav oss rakt in. Och visst fanns det svamp! Ett kilo fick vi med oss hem innan allas ork tog slut hehe. Var ute hela förmiddagen och traskade över stock och sten. Så till middag blev det risotto med kantareller, mums! 
   När vi kom hem där efter lunch så passade Jhonny på att fortsätta med trappan medan jag rensade svampen. Men så kom regnet som ett brev på posten så han blev inte helt klar idag heller haha. Men snart så!