Golv och bokat datum

   Skräp till app ni har blogg.se! Bara hänger sig hela tiden. Så nu har jag sagt det...
 
   Idag fick vi hem ett brev som berättade att husleveransen nu är bokad till 14:e juni kl 07.00. Åh så spännande! Nu vill vi bara att tiden ska rulla på så själva bygget kommer igång. 
 
   Igår började vi lite mer på allvar att kolla runt på främst golv. Tanken är att ha samma golv i kök, vardagsrum och allrum då det är öppen planlösning och de rummen liksom hänger ihop. Väggarna kommer vara vita så vi vill ha golvet i en ganska mörk eller iaf varm nyans. För att liksom göra helhetsintrycket mer inbjudande och hemtrevligt. 
   Men det är ju en fin balans för om det blir för mörkt kommer det kännas väldigt trångt och instängt istället... Hmm..
 
   Vi har iaf 3 kandidater för tillfället i ganska spridda prisklasser. Som med allt annat är det tyvärr det dyraste som vi gillar bäst haha. 
   Vi ska ha parkett och jag vill helst ha 1 stav för det tycker jag absolut är snyggast.  Ser liksom ut som hela plankor av riktigt trä då. Jag dras ju gärna till det mer rustika och lantliga känslan av hus medan Jhonny är helt tvärtom haha. Han vill ha det stilrent, tomt och toppmodernt. Vi får väl se hur detta slutar ;) 
 
   Dessa 3 är det i alla fall som vi fastnade för igår
 
 
 
Vad säger ni? 
 
//Sophie 
#1 - - Anonym:

Hej! Mittenbilden valde vi först det är jättefint men kände att det skulle bli för rött, därav blev det den Natural 😊 . Blir kul att se vilket ni valde sen.

Svar: Hm ja rött vill vi ju inte ha. Tanken är att åka och kolla irl snart så får vi se :)
Sophie Bergstrand

#2 - - JoDsk:

Jag gillar nr 2 men kan tro nr 1 men kan bli snyggt med. :) svårt att säga på bild dock. Men så spännande för er att det är nära nu :D massa lycka till

#3 - - Josefin:

Det översta, supersnyggt!

Känner att jag spammar er blogg här.. Men det var så roligt att hitta någon som är i ungefär samma stadie som vi. Ska bli roligt att läsa om er husresa!

Svar: Haha du är så välkommen att spamma ;) så roligt med kommentarer!
visst är det snyggt?! :)
Det här är vi!

#4 - - Anonym:

Åh! Vad roligt! Vi ska också få vårt hus levererat den 14:e juni! Så spännande att ni också skall få ert exakt samma dag!