Planer för framsidan

   Allra helst skulle vi vilja ha någon snygg stenläggning på framsidan och som gång upp till ytterdörren osv. Men det är ju snordyrt, okej vi har pengar till det om vi skulle vilja MEN det är ju en liten på väg och en del pengar vill man ju ändå ha kvar som buffert. Man vet aldrig vad som kan hända, är min filosofi haha. 


   Så för att återgå till ämnet... Vi har tänkt oss en grusgång istället "så länge" tills vi känner att vi vill lägga pengar på stenläggning. 
   En grusgång kan vi nämligen fixa själva och till ett överkomligt pris. Tanken är en gång med stegstenar i från vägen fram mot ytterdörren. Möjligen även åt sidan mot carporten, eller om det bara ska vara grus. Det får vi se när vi håller på och ser mer hur det blir. 

   Fram mot vägen tänker vi oss en lägre stenmur, både som stöd/stopp för gräsmattan och även avskärmning av vår tomt. Det går nämligen en del hundar här med sina ägare och vi har märkt att det där med tomtgräns inte direkt respekteras så hundarna gör sina behov in på vår tomt.. 
   Även bra med staket eller mur som stopp gör barnen. Troligtvis blir det även någon snygg grind vid ingången också. Kanske, vi får se... 

   Slänger in lite inspobilder på grusgång ungefär så som vi tänkt oss. 

Bilder tagna från Google.