Huset är här!!!

Idag kom äntligen huset!
Jhonny åkte dit och mötte upp vid 07 imorse för att kunna ta emot ett par lass med sådant material som inte kan ligga ute i väder och vind utan måste in i förråd. Bland annat lister mm.

Snickarna drog igång direkt så nu ska det väl gå undan hoppas jag. Snickarchefen sa att inom två veckor borde det finnas tak på huset i alla fall haha. Helt klara beräknade dem vara om 10-11 veckor.
Så nu är det verkligen nedräkning tills vi får gå in och göra det sista för att sen kunna flytta in.

Så himla spännande nu! Det krävs lite viljestyrka för att inte åka dit igen nu ikväll bara för att kolla hur långt dem kommit på denna första dag hehe.

Dagen är dock inte över än för min flitiga, starka fästman som fortfarande är ute och far med släpet för att få ordning på det sista. Med god hjälp av sin pappa och lillebror så jag kan vara hemma och natta barnen.

Dagen har varit fylld med diverse ärenden och långa vändor med olika bilar och släp så vi lär sova gott inatt. Mycket som hänt idag, inte bara husleverans utan även hämtning av vår nya bil. En svart Audi A1 sportback. Min lilla racerbil ;) hehe skönt med två bilar igen så slipper vi vara så låsta vid varandras tider osv.
Men bilder på den ligger i Jhonnys mobil kom jag just på så den får ni se imorgon istället.

/Sophie