Inspirationsrunda

   Idag har vi varit på Stuvbutiken här i Karlstad och kollat på lite allt möjligt för att få mer inspiration till hur huset ska se ut inuti. 
   Stuvbutiken har verkligen ALLT! Färg, golv, badrum mm mm.

   Tro det eller ej men vi hittade ganska fort ett golv som vi fastnade för båda två! Bra mycket billigare är det också än de som vi tidigare sett på nätet. Tummen upp på det! 

   Extra breda och långa plankor med det där härliga rustika gamla trägolvsutseendet som jag gillar, men samtidigt tillräckligt "modernt" för att även Jhonny skulle gilla det hehe. 
   Så såvida vi inte ramlar över något annat som kan slå detta i utseende och pris så kommer detta bli vårt golv i kök, vardagsrum och allrum. Alltså där det kommer vara öppen planlösning. 

   Vi kollade även lite på badrums inredning. Vi kommer inte att installera kommoder osv från början helt och hållet pga att det blev för dyrt att ta det från Fiskarhedenvillan i samband med allt annat. 
   Men tanken är ju att vi ska få in det så fort som möjligt, och det fanns en del snygga i affären. 
   Tänker mig den svarta stora i vårt badrum och den vita lilla i barnens/lilla badrummet. 


   Det är så kul att gå runt och drömma lite nu om hur det faktiskt kommer att kunna se ut.
   Häromkvällen satt jag även och kollade på badkar till vårt badrum. Väggarna kommer att vara vita och golvet mörkgrått mot det svarta hållet. 
   Skulle det inte var supersnyggt med ett svart badkar då att bryta av med mot de vita väggarna?! 

Badkaren som står högst upp på listan just nu. 


   Nu ska jag återgå till familjen och mitt bakande av en enorm American chocolate chip cookie.

//Sophie