Mest i sidled...

Det går sakta men säkert framåt. Fast mest känns det som att det går i sidled...

Idag ska iaf alla vitvaror anlända Och igår redan så kom fläktkåpan. Spännande!
På torsdag planeras resten av köket att komma så nu gäller det att jobba på med köket.
Vi har dock stött på ett problem vilket är en golvbrunn under diskhon... Den hade vi på något vis inte lagt så mkt vikt vid och helt glömt bort då det legat massa virke över.

Men ja hur tusan lägger man golv med en brunn mitt i allt? Efter lite googlande och sökande och frågor på forumet byggahus.se (tips till alla er som ska göra nåt i byggväg att kolla det forumet) så har vi kommit fram till att man får göra som en låda under diskbänken med fall in mot brunnen.
Så lägger man trägolvet fram mot sparksockeln sen bara. Får se hur vi får till detta haha...

Igår kämpade Jhonny och jag på med att gipsa taket i vårt sovrum. Hann nästan klart innan det blev för sent för barnen så jag åkte hem med dem medan Jhonny fortsatte en stund till med att städa och ordna i tvättstugan så plattsättaren kan dra igång där med.
De har flytspacklat de båda badrummen iaf så vi får se hur långt de kommer idag.

Min kära underbara pappa som är här och hjälper oss kämpar på med gipsväggar och dörrar osv när vi är på jobbet. Vi hade aldrig klarat oss utan hans hjälp och kunskap! Tusen tack!!

Stora badrummet redo för kakel/klinkers. Det fortsätter i en vinkel till höger och där mot den kortsidan kommer badkaret att stå.

Takgips i vårt sovrum som är i anslutning till stora badrummet.

Känns skönt att man börjar få "stängda rum" nu. Men man vill ändå att allt ska gå mkt fortare ändå haha... Otåliga oxar som vi är båda två ;)

/Sophie

#1 - - Anonym:

Nära nu..😊 mer bilder tack. Man blir så taggad å längtar efter sig hus nu 😊

#2 - - Hej. Satt å kollade på eran köks ritning. Gillar den.. men va är det som kostar så mkt är det u ett ni gjort med köksfläkten?? Ni hade väl valt standard kyl å frys. Tacksam för svar Mvh isabelle :

Hej
Satt och kollade på eran köks ritning. Gillar den.men vad är det som är så dyrt. Såg att köket kostade 40000 extra.. är det Uet med köksfläkten?
Ni hade väl valt standard kyl å frys
Tacksam för svar
Mvh isabelle

Svar: Hej! Det är olika saker bla att det är större än originalet vilket då leder till mer material överallt. Sen att fläkten hänger från tak istället för mot vägg. Vi har även valt att ha en Micro (ingick inte). Sen har vi även valt spottar som bänk belysning som då sitter i överskåpen. Men ja annars är vitvaror osv standard. /Sophie
Det här är vi!